Download Lagu Wong Nomer Telu - Nella Kharisma MP3 Gratis

1759 views
Nella Kharisma – Wong Nomer Telu

Download Lagu Wong Nomer Telu - Nella Kharisma MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Wong Nomer Telu - Nella Kharisma sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Wong Nomer Telu
Artis:
Size:5.8 MB
Duration:4.2 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:1,185
Play:8983
Genre:Lagu Dangdut
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu Nella Kharisma – Wong Nomer Telu

Isun bingung riko takoni
Opo sun mageh welas nong riko
Sun sing biso mungkir dung
Roso iku saiki wis mangkat sudo
Kerono tekane wong nomer telu

Sitik sitik koyo banyu ngerus watu
Riko ilang keganti
Sengidan sengidan isun soyo lunyu
Suloyo mulo sun akoni
Krono anane wong nomer telu

Barang mambu sing keneng ditutupi
Sampek kapan sun kudu ningguli
Suwi suwi yo katon belang iki
Mesti baen atin riko tatu
Dung weruh welas iki sun maru
Saiki ono wong hang nomer telu

Sitik sitik koyo banyu ngerus watu
Riko ilang keganti
Sengidan sengidan isun soyo lunyu
Suloyo mulo sun akoni
Krono anane wong nomer telu

Barang mambu sing keneng ditutupi
Sampek kapan sun kudu ningguli
Suwi suwi yo katon belang iki
Mesti baen atin riko tatu
Dung weruh welas iki sun maru
Saiki ono wong hang nomer telu

Barang mambu sing keneng ditutupi
Sampek kapan sun kudu ningguli
Suwi suwi yo katon belang iki
Mesti baen atin riko tatu
Dung weruh welas iki sun maru
Saiki ono wong hang nomer telu


->> BACA LIRIK

Artis: #Nella Kharisma