Download Lagu Lungset (versi Jawa) - Niken Aprillia MP3 Gratis

201 views
Niken Aprillia – Lungset (versi Jawa)

Download Lagu Lungset (versi Jawa) - Niken Aprillia MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Lungset (versi Jawa) - Niken Aprillia sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Lungset (versi Jawa)
Artis:
Size:3.15MB
Duration:4.2 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:25
Play:8746
Genre:Lagu Dangdut
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu Niken Aprillia – Lungset (versi Jawa)

Tak sembur esem iki
Masio tah udan njero ati
Raono wujude ulie nganteni
Lungset ati iki…
Nggonmu ngajaki pisahan
Sejatine aku salah opo
Tresno atiku wes ra ono liyo
Sek to sliramu.gih enek opo
Tautah aku Ngeliyo…
Ning Sliramu malih roso
Tautah aku ngeloro…
Nanging sliramu suloyo
Ngelih janji lan roso

Nggonmu ngajaki pisahan
Sejatine aku salah opo
Tresno atiku wes ra ono liyo
Sek to sliramu.gih enek opo
Tautah aku Ngeliyo…
Ning Sliramu malih roso
Tautah aku ngeloro…
Nanging sliramu suloyo
Ngelih janji lan roso
Sepurane yen aku ngeloro atimu
Ngelih janji lan ati ngeliyo
Sepurane yen aku ninggalke sliramu
Sibg tak jaluk gur siji
Nggonmu tetep wangi masio aku ra ono


->> BACA LIRIK

Artis: #Niken Aprillia