Download Lagu Tresno Ketikung Konco - Nino Bhaskara MP3 Gratis

94 views
Nino Bhaskara – Tresno Ketikung Konco

Download Lagu Tresno Ketikung Konco - Nino Bhaskara MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Tresno Ketikung Konco - Nino Bhaskara sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Tresno Ketikung Konco
Artis:
Size:6.89MB
Duration:3.8 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:53
Play:9478
Genre:Lagu Dangdut
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Download Lagu Tresno Ketikung Konco - Nino Bhaskara


Lagu ini dapat kamu download dan Streaming di DownloadLagu.Net secara gratis Tanpa Login atau Registrasi. Lagu Tresno Ketikung Konco - Nino Bhaskara hanya sebagai sebuah review saja. Pengen download lebih banyak lagu? silahkan gunakan menu pencarian untuk menemukan miliaran files lagu yang ada di DownloadLagu.net.


Lirik Lagu Nino Bhaskara – Tresno Ketikung Konco


Mbiyen aku tresno sliramu
Gendok ayu sing dadi pepujanku
Nanging sliramu kok malah tego
Andum tresno marang wong liyo

Pancen kowe menungso tanpo ati
Tego ngrebut tresnoku kang sejati
Kowe kancaku tego ngapusi
Nggowo mlayu pepujan ning ati

Nadyan ati abot nglilakno
Iklasne selawase tresno
Kabeh iki kudu tak tompo
Lakon tresnoku ketikung konco

Nanging aku ora nggetuni
Kenyo ayu ora mung siji
Mugo aku ulih ganti
Widodari tresnane suci


->> BACA LIRIK

Artis: #Nino Bhaskara

No related post!

Komentar Lagu "Nino Bhaskara – Tresno Ketikung Konco"