Download Lagu Talining Asmoro - Rapx feat Wulan Viano MP3 Gratis

390 views
Rapx feat Wulan Viano – Talining Asmoro

Download Lagu Talining Asmoro - Rapx feat Wulan Viano MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Talining Asmoro - Rapx feat Wulan Viano sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Talining Asmoro
Artis:
Size:7.53MB
Duration:3.1 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:183
Play:3878
Genre:Lagu Hiphop/Rap
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu Rapx feat Wulan Viano – Talining Asmoro

opo salahku nganti kowe ninggalke aku
tanpo sebab alasan dadi karepmu
teganing ati medotke talining asmoro

ADVERTISING
inRead invented by Teads
opo pancen wes ono lanangan liyo

loro ati, atiku loro
tansah soyo keronto-ronto
roso iki tetep jroning dodo
koe uwes bedo

tumetes ing iluhku nganti koyo tirto segoro
nalikane kowe lungo ninggalke aku
nelongso ku nelongso ati soyo keronto-ronto
koe uwes cidro dadi sumpah setiamu

tumetes ing iluhku nganti koyo tirto segoro
laraning njero atiku nganti keronto-ronto
kelingan janji-janjimu bakal ngajak neng kayangan
talining asmoro dadi ilang pedot tanpo alesan

doh Gusti paringono hambaMu kesabaran
doh Gusti paringono hambaMu ketabahan
masalah ati seng lagi bubrah saiki
tak percoyo tak hormati jebule kui kabeh ngapusi

tumetes ing iluhku nganti koyo tirto segoro
nalikane kowe lungo ninggalke aku
nelongso ku nelongso ati soyo keronto-ronto
koe uwes cidro dadi sumpah setiamu

tok kon tumindak seng becik uwes tak lakoni
tok kon tumindak seng apik kui mesti tak taruti
janji setiaku tak gujengi kenceng tekan sak iki
talining asmoro tak tandur sak jroning ati

salah, mungkin aku ra sadar aku salah persepsi
sinambung talining asmoro metune du seko ati
pengorbanan seprene jempalik’an nganti ameh mati
koe seng gawe janji malah koe dewe seng mblenjani

tumetes ing iluhku nganti koyo tirto segoro
nalikane kowe lungo ninggalke aku
nelongso ku nelongso ati soyo keronto-ronto
koe uwes cidro dadi sumpah setiamu

tumetes ing iluhku nganti koyo tirto segoro
nalikane kowe lungo ninggalke aku
nelongso ku nelongso ati soyo keronto-ronto
koe uwes cidro dadi sumpah setiamu


->> BACA LIRIK

Artis: #Rapx feat Wulan Viano

No related post!