Download Lagu Konco Mesra - Ratna Antika MP3 Gratis

463 views
Ratna Antika – Konco Mesra

Download Lagu Konco Mesra - Ratna Antika MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Konco Mesra - Ratna Antika sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Konco Mesra
Artis:
Original ID:303828622
Size:7.41 MB
Duration:0:05:19
Source:Soundcloud.com
Downloads:208
Play:9043
Genre:Lagu Dangdut
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lagu Konco Mesra oleh Ratna Antika bergenre Dangdut, Anda dapat mendengarkan online, men-download (download musik) mp3 gratis di DownloadLagu.net !


Lirik Lagu Ratna Antika – Konco Mesra

yen tak sawang sorote mripatmujane ku ngerti ono ati sliramunanging anane mung sewates koncopodo ra wanine ngungkapke tresno
yen ku pandang gemerlap nyang mripatmuterpampang gambar waru ning atimunganti kapan abot iku ora mok gugumung dadi konco mesra mergo kependem cinta
sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkanperasaan yang ku simpan buat ku tak tenangini semua karena hubungan pertemanankau sudah biasa anggap ku sebagai kawan
adem panas awakku gara-gara kamunyibakke atiku, gati menyang akusampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimutansah nyoto keroso konco dadi tresno
nggereges awak ku naliko mepet sliramumung tak sawang esemmu sumebyar nong atikubingung rasane atiku kepiye nyikapibiyene konco suwi sak iki tak tresnani
yen tak sawang sorote mripatmujane ku ngerti ono ati sliramunanging anane mung sewates koncopodo ra wanine ngungkapke tresno
yen ku pandang gemerlap nyang mripatmuterpampang gambar waru ning atimunganti kapan abot iku ora mok gugumung dadi konco mesra mergo kependem cinta
sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkanperasaan yang ku simpan buat ku tak tenangini semua karena hubungan pertemanankau sudah biasa anggap ku sebagai kawan
adem panas awakku gara-gara kamunyibakke atiku, gati menyang akusampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimutansah nyoto keroso konco dadi tresno
nggereges awak ku naliko mepet sliramumung tak sawang esemmu sumebyar nong atikubingung rasane atiku kepiye nyikapibiyene konco suwi sak iki tak tresnani
yen tak sawang sorote mripatmujane ku ngerti ono ati sliramunanging anane mung sewates koncopodo ra wanine ngungkapke tresno
yen ku pandang gemerlap nyang mripatmuterpampang gambar waru ning atimunganti kapan abot iku ora mok gugumung dadi konco mesra mergo kependem cinta
yen tak sawang sorote mripatmujane ku ngerti ono ati sliramunanging anane mung sewates koncopodo ra wanine ngungkapke tresno
yen ku pandang gemerlap nyang mripatmuterpampang gambar waru ning atimunganti kapan abot iku ora mok gugumung dadi konco mesra mergo kependem cinta


->> BACA LIRIK

Artis: #Ratna Antika