Download Lagu Ojo Kemayu - Sukir Genk MP3 Gratis

334 views
Sukir Genk – Ojo Kemayu

Download Lagu Ojo Kemayu - Sukir Genk MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Ojo Kemayu - Sukir Genk sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Ojo Kemayu
Artis:
Size:3.94MB
Duration:4.9 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:93
Play:2165
Genre:Lagu Dangdut
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu Sukir Genk – Ojo Kemayu

ojo diseneni yen aku ra ngerti
mbok yo dikandani supayane ngerti
opo aku salah yen kepengen nyanyi
yen ra gelem kalah ayo melu nyanyi

bekonang sukoharjo uyeee tuku wedang keliru lengo
yen sayang tresnanono woyooo ojo ngece banjur lungo

ojo kemayu mbakyu yuyu, ojo kemayu mbakyu yuyu
jare ra seneng
neng melu joget mbakyu yuyu, neng melu goyang mbakyu yuyu
jare ra seneng, ojo kemayu

ojo diseneni yen aku ra ngerti
mbok yo dikandani supayane ngerti
opo aku salah yen kepengen nyanyi
yen ra gelem kalah ayo melu nyanyi

mediun ponorogo uyeee kudu santun lan prasojo
yen sayang tresnanono woyooo ojo ngece banjur lungo

ojo kemayu mbakyu yuyu, ojo kemayu mbakyu yuyu
jare ra seneng
neng melu joget mbakyu yuyu, neng melu goyang mbakyu yuyu
jare ra seneng

ojo kemayu mbakyu yuyu, ojo kemayu mbakyu yuyu
jare ra seneng
neng naksir aku mbakyu yuyu, neng seneng aku mbakyu yuyu
jare ra seneng

ojo kemayu mbakyu yuyu, ojo kemayu mbakyu yuyu
ojo kemayu mbakyu yuyu, ojo kemayu mbakyu yuyu, ojo kemayu mbakyu yuyu


->> BACA LIRIK

Artis: #Sukir Genk