Download Lagu Podo Rungokno - Sukir Genk MP3 Gratis

343 views
Sukir Genk – Podo Rungokno

Download Lagu Podo Rungokno - Sukir Genk MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Podo Rungokno - Sukir Genk sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Podo Rungokno
Artis:
Size:3.22MB
Duration:4.8 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:184
Play:8530
Genre:Lagu Dangdut
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu Sukir Genk – Podo Rungokno

sifate menungso pancen maneko warno
ono sing satrio, ugo ono sing olo
nggaya lagi wae olehe nyambut gawe
kok do wani ngece marang kanca-kancane

reff
do rungokno konco, yen gelem tak kandani
bondo dunyo konco, ra katut digowo mati
ojo sumbar konco, yen lagi akeh rejeki
ojo lali konco, sing ra mampu dibagehi

sederhana wae, ra sah di gawe-gawe
sing opo onone, dadi awak e dewe
eleng marang gusti waspodo karo dunyo
sing do ngati-ati, ojo lali ngedungo

back to reff


->> BACA LIRIK

Artis: #Sukir Genk