Download Lagu Oplosan (feat. Mr Nurbayan) - Trio Macan MP3 Gratis

174 views
Trio Macan – Oplosan (feat. Mr Nurbayan)

Download Lagu Oplosan (feat. Mr Nurbayan) - Trio Macan MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Oplosan (feat. Mr Nurbayan) - Trio Macan sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Oplosan (feat. Mr Nurbayan)
Artis:
Original ID:130076231
Size:5.07 MB
Duration:0:05:26
Source:Soundcloud.com
Downloads:42
Play:39182
Genre:
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lagu Oplosan (feat. Mr Nurbayan) oleh Trio Macan bergenre Indonesia, Anda dapat mendengarkan online, men-download (download musik) mp3 gratis di DownloadLagu.net !


Lirik Lagu Trio Macan – Oplosan (feat. Mr Nurbayan)

Oplosan, oplosan, oplosan..

Opo ora eman duite,
Gawe tuku banyu setan,
Opo ora mikir yen mendem,
Iku biso ngrusak pikiran..

Ojo diteruske mendeme,
Mergo ora ono untunge,
Yo cepet marenono mendemmu,
Ben dowo umurmu..

Oplosan, oplosan, oplosan..

Coba sawangen kae konco kancamu,
Akeh sing podo gelempangan,
Ugo akeh sing kelesetan,
Ditumpakke ambulan..

Yo wis cukupno anggonmu mendem,
Yo wis cukup anggonmu gendeng,
Yo mari-mario, yo leren-lereno
Ojo diterus-terusno..

Tutupen botolmu tutupen oplosanmu,
Emanen nyawamu,
Ojo mbok terus-teruske
Mergane, ora ono gunane..

Tutupen botolmu tutupen oplosanmu,
Emanen nyawamu,
Ojo mbok terus-teruske
Mergane, ora ono gunane..

Oplosan, oplosan, oplosan..

Opo ora eman duite,
Gawe tuku banyu setan,
Opo ora mikir yen mendem,
Iku biso ngrusak pikiran..

Ojo diteruske mendeme,
Mergo ora ono untunge,
Yo cepet marenono mendemmu,
Ben dowo umurmu..

Tutupen botolmu tutupen oplosanmu,
Emanen nyawamu,
Ojo mbok terus-teruske
Mergane, ora ono gunane..

Tutupen botolmu tutupen oplosanmu,
Emanen nyawamu,
Ojo mbok terus-teruske
Mergane, ora ono gunane..

Mergane, ora ono gunane..


->> BACA LIRIK

Artis: #Trio Macan