Download Lagu Ilang Roso - Via Vallen MP3 Gratis

965 views
Via Vallen – Ilang Roso

Download Lagu Ilang Roso - Via Vallen MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Ilang Roso - Via Vallen sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Ilang Roso
Artis:
Size:4.50MB
Duration:3.4 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:849
Play:5564
Genre:Lagu Dangdut
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu Via Vallen – Ilang Roso

biyen tresnoku setengah mati
tak patri ning atiku iki
cahyamu sing paling tak tresnani
ninggalke loro neng ati, kowe mblenjani janji

biyen bener tak jogo atiku
biyen bener tak jogo tresnaku
aku percoyo marang sliramu
nepati janji setiamu, ora ninggalke aku

ra butuh welasmu, ra butuh tangismu
aku iso gawe kowe luweh loro

rontok ati iki nibani batinku
ilang roso ninggalke catu neng atiku
loro ati iki kelingan janjimu
rosoku wes lali, rosoku wes mati

ra butuh welasmu, ra butuh tangismu
aku iso gawe kowe luweh loro

rontok ati iki nibani batinku
ilang roso ninggalke catu neng atiku
loro ati iki kelingan janjimu
rosoku wes lali, rosoku wes mati

kangmas nalikane aku isih ono ning atimu
ora biso balik mring sliramu, lilakno aku lungo
kangmas sepurane aku yen wes nglarake atimu
ora biso balik mring sliramu, ikhlasno aku lungo

ra butuh welasmu, ra butuh tangismu
aku iso gawe kowe luweh loro

rontok ati iki nibani batinku
ilang roso ninggalke catu neng atiku
loro ati iki kelingan janjimu
aku iso gawe kowe luweh loro
aku iso gawe kowe luweh loro
aku iso gawe kowe luweh loro


->> BACA LIRIK

Artis: #Via Vallen