Download Lagu Lungset - Via Vallen MP3 Gratis

742 views
Via Vallen – Lungset

Download Lagu Lungset - Via Vallen MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Lungset - Via Vallen sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Lungset
Artis:
Original ID:251620644
Size:5.15 MB
Duration:0:05:33
Source:Soundcloud.com
Downloads:517
Play:538410
Genre:Lagu Dangdut
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Mendengarkan lagu Lungset di gudang lagu mp3 DownloadLagu.net. Download lagu terbaru Indonesia dengan Gratis & Cepat.


Lirik Lagu Via Vallen – Lungset

sun sembur esem iki
masio tah udan njero ati
nono wujude ulihe ngenteni
lungset ati iki…

riko ngajaki pisahan
sak temene isun salah paran
welas ring ati wis sing nono liyo
sulung tah sulung riko apuwo…

tau tah isun ngeliyo
uwah roso ambi riko
tau tah isun ngeloro
tapi riko suloyo uwah janji lan roso

riko ngajaki pisahan
sak temene isun salah paran
welas ring ati wis sing nono liyo
sulung tah sulung riko apuwo…

tau tah isun ngeliyo
uwah roso ambi riko
tau tah isun ngeloro
tapi riko suloyo uwah janji lan roso

sepurane dung isun ngelarani riko
uwah janji lan ati ngeliyo
sepurane dung isun ninggalaken riko
hang sun jaluk mung siji
riko tetep wengi masio isun sing ono


->> BACA LIRIK

Artis: #Via Vallen