Download Lagu Marai Cemburu - Via Vallen MP3 Gratis

115 views
Via Vallen – Marai Cemburu

Download Lagu Marai Cemburu - Via Vallen MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Marai Cemburu - Via Vallen sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Marai Cemburu
Artis:
Size:3.26MB
Duration:4.3 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:48
Play:6107
Genre:Lagu Dangdut
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu Via Vallen – Marai Cemburu

Nggumun lungguh jejer kowe
Tak gagas tanganmu sibuk dolanan hape
Mbok yo rodok nglirik aku

Opo ra ngerti yen aku kangen sliramu

Wingi kowe uwis janji
Kebiasaanmu ora bakal mbok baleni
Ngamplah olehku ngandani
Po ra kesel ben metu ngobahne driji

Pengen mbanteng hapemu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti
Gede roso tresnaku
Sayang nggagaso aku

Pengen mbanteng hapemu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti
Gede roso tresnaku
Sayang nggagaso aku

Pengen mbanteng hapemu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti
Gede roso tresnaku

Sayang nggagaso aku
Pengen mbanteng hapemu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti
Gede roso tresnaku
Sayang nggagaso aku
Pengen mbanteng hapemu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti

Gede roso tresnaku
Sayang nggagaso aku
Pengen mbanteng hapemu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti
Gede roso tresnaku
Sayang nggagaso aku


->> BACA LIRIK

Artis: #Via Vallen