Download Lagu Tokyo Nganjuk - Via Vallen MP3 Gratis

340 views
Via Vallen – Tokyo Nganjuk

Download Lagu Tokyo Nganjuk - Via Vallen MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Tokyo Nganjuk - Via Vallen sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Tokyo Nganjuk
Artis:
Size:5.44 MB
Duration:00:05:39
Source:Soundcloud.com
Downloads:673
Play:6715
Genre:Lagu Dangdut
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu Via Vallen – Tokyo Nganjuk

Aku tak sing ngalah
Trimo mundur timbang loro ati
Tak uyako wong kowe wis lali
Ora bakal bali

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge seng betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge seng betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki
Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu
Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge seng betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki
Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki


->> BACA LIRIK

Artis: #Via Vallen