Download Lagu Tresno Tekane Mati - Via Vallen MP3 Gratis

1348 views
Via Vallen – Tresno Tekane Mati

Download Lagu Tresno Tekane Mati - Via Vallen MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Tresno Tekane Mati - Via Vallen sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Tresno Tekane Mati
Artis:
Size:5.88MB
Duration:4.2 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:2,027
Play:9368
Genre:Lagu Dangdut
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu Via Vallen – Tresno Tekane Mati

aku ra lilo pisah marang sliramu
mergo omongan dadi salah paham
janjimu tak patenke ing jero rogo iki
supoyo tansah kelingan sliramu

wong lanang liyane ra bakal ganteni
jenengmu tak ukir sakjroning ati

pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati
dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu bali
tok duakke ora popp tresnoku tekane mati
sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati, neng atimu

sadarmu tak enteni nganti tekan saiki
yen pancen kowe kroso gek ndang bali
aku ra doyan mangan yen kepikir sliramu
aku ra pengen ngopo ngopo pengene ming ketemu

wes setaun aku mesti ngenteni tekamu
sliramu kegowo njero impenku

pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati
dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu balik
tok duakke ora pop tresnoku tekane mati
sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati

pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati
dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu bali
tok duakke ora popo tresnoku tekane mati
sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati, neng atimu

sadarmu tak enteni nganti tekan saiki
yen pancen kowe kroso gek ndang bali
aku ra doyan mangan yen kepikir sliramu
aku ra pengen ngopo ngopo pengene ming ketemu

wes setaun aku mesti ngenteni tekamu
sliramu kegowo njero impenku

pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati
dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu balik
tok duakke ora pop tresnoku tekane mati
sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati

pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati
dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu bali
tok duakke ora popo tresnoku tekane mati
sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati, neng atimu


->> BACA LIRIK

Artis: #Via Vallen