Download Lagu Lautan Cerito - Vita Alvia MP3 Gratis

277 views
Vita Alvia – Lautan Cerito

Download Lagu Lautan Cerito - Vita Alvia MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Lautan Cerito - Vita Alvia sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Lautan Cerito
Artis:
Size:5.19MB
Duration:5.6 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:48
Play:4921
Genre:Lagu Dangdut
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lautan Cerito adalah lagu terbaru dari panyanyi Vita Alvia di genre Dangdut, download lagu Lautan Cerito gratis atau mendengarkan online dengan kualitas musik tinggi di website DownloadLagu.Net.


Lirik Lagu Vita Alvia – Lautan Cerito

Semilire angin nggowo jangkah isun iki
Ngadohno isun teko ayang ayang riko
Sing sanggup sun tahan tebluke eluh iki
Nderedes noring pipi mung biso sun sambati
Isun sing biso nglalekno esem guyune
Hang gawe jangget lan mageh awe awe
Isun sing biso mbusek lautan cerito
Mergo welas sun iki sak werane samudro
Mulo isun lan riko sing ono hang salah
Mergo wong tuwek loro podo podo nyegah
Hang nyebabno isun lan riko dadi pisahe
Isun sing biso mbusek lautan cerito
heee… aaa… aaa… aaa…
Semilire angin nggowo jangkah isun iki
Ngadohno isun teko ayang ayang riko
Sing sanggup sun tahan tebluke eluh iki
Nderedes noring pipi mung biso sun sambati
Isun sing biso nglalekno esem guyune
Hang gawe jangget lan mageh awe awe
Isun sing biso mbusek lautan cerito
Mergo welas sun iki sak werane samudro
Mulo isun lan riko sing ono hang salah
Mergo wong tuwek loro podo podo nyegah
Hang nyebabno isun lan riko dadi pisahe
Isun sing biso mbusek lautan cerito
heee… aaa… aaa… aaa…
Semilire angin nggowo jangkah isun iki
Ngadohno isun teko ayang ayang riko
Sing sanggup sun tahan tebluke eluh iki
Nderedes noring pipi mung biso sun sambati
Isun sing biso nglalekno esem guyune
Hang gawe jangget lan mageh awe awe
Isun sing biso mbusek lautan cerito
Mergo welas sun iki sak werane samudro
Mulo isun lan riko sing ono hang salah
Mergo wong tuwek loro podo podo nyegah
Hang nyebabno isun lan riko dadi pisahe
Isun sing biso mbusek lautan cerito


->> BACA LIRIK

Artis: #Vita Alvia