Download Lagu Nikung - Vita Alvia, Mahesa MP3 Gratis

357 views
Vita Alvia, Mahesa – Nikung

Download Lagu Nikung - Vita Alvia, Mahesa MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Nikung - Vita Alvia, Mahesa sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Nikung
Artis:,
Size:6.75 MB
Duration:5.6 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:133
Play:8530
Genre:Lagu Campursari
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Nikung adalah lagu terbaru dari panyanyi Vita Alvia, Mahesa di genre Campursari, download lagu Nikung atau mendengarkan online dengan kualitas musik tinggi di website DownloadLagu.Net.


Lirik Lagu Vita Alvia, Mahesa – Nikung

Nikung
Vita Alvia Ft. Mahesa
sun kirimaken gending iki kanggo riko
hang bengen wis tau nyuguji roso
isun ngarepaken awak riko hang ring kono
biso nemu ganti lan biso lilo
salah isun otal ngumbar roso
kadung gedigi kari getun ring ati
apuwo bengen riko isun biso welas
sampek saiki rasane sing biso waras
kekarepan ati sing biso sun adangi
saiki getun angel dung ngelali
mung siji hang sun njaluk teko riko
lilakno isun disanding wong liyo
mung kari roso getun hang sun gowo
wis gawe getuh lan nyangoni riko loro
apuwo bengen riko isun biso welas
sampek saiki rasane sing biso waras
kekarepan ati sing biso sun adangi
saiki getun angel dung ngelali
mung siji hang sun njaluk teko riko
lilakno isun disanding wong liyo
mung kari roso getun hang sun gowo
wis gawe getuh lan nyangoni riko loro
mung siji hang sun njaluk teko riko
lilakno isun disanding wong liyo
mung kari roso getun hang sun gowo
wis gawe getuh lan nyangoni riko loro


->> BACA LIRIK

Artis: #Mahesa #Vita Alvia