Download Lagu Picek Ati - Vita Alvia MP3 Gratis

222 views
Vita Alvia – Picek Ati

Download Lagu Picek Ati - Vita Alvia MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Picek Ati - Vita Alvia sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Picek Ati
Artis:
Size:5.43MB
Duration:3.9 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:44
Play:7170
Genre:Lagu Dangdut
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu Vita Alvia – Picek Ati

mulo kadung ati wes kesemsem
bertowali rasane madu
ati picek seng biso mbedakaken
welas setuhune ,setuhune welas…
welas suci…

seng kepikir sun bengen bengene
ndemeni riko mung oleh roso loro
opo riko anggep ati nisun
teko wojo hang seng biso
ngerasakaken..lorone ati..

seng kepikir sun bengen bengene
ndemeni riko mung oleh roso loro
opo riko anggep ati nisun
teko wojo hang seng biso
ngerasakaken..perihe ati..

mulo kadung ati wes kesemsem
bertowali rasane madu
ati picek seng biso mbedakaken
welas setuhune ,setuhune welas…
welas suci…

seng kepikir sun bengen bengene
ndemeni riko mung oleh roso loro
opo riko anggep ati nisun
teko wojo hang seng biso
ngerasakaken..lorone ati..

seng kepikir sun bengen bengene
ndemeni riko mung oleh roso loro
opo riko anggep ati nisun..


->> BACA LIRIK

Artis: #Vita Alvia