Download Lagu Aku Kudu Piye - Vita KDI MP3 Gratis

407 views
Vita KDI – Aku Kudu Piye

Download Lagu Aku Kudu Piye - Vita KDI MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Aku Kudu Piye - Vita KDI sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Aku Kudu Piye
Artis:
Size:6.66 MB
Duration:3.0 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:110
Play:4866
Genre:Lagu Dangdut
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu Vita KDI – Aku Kudu Piye

Bingung atiku, liwung atiku
Sithik sithik kowe kok dadi nesu..
Sedih hatiku perih jantungku,
Aku ora ngerti opo karepmu..

Tenane kowe ngerti, cintaku harga mati
Sumpah iki ora api-api..

Aku kudu piye, tresnaku wis kadung koyo ngene
Mbok ojo percoyo, karo crito ngoyo woro..
Aku kudu piye, tresnaku wis kadung tak suntakke
Banyu kali brantas, sih luwih deres tresnaku..

Tak rewangi rino wengi, memuji ngersaning gusti
Tresnaku tresnamu nganti kaki nini..
Ra perduli diimingi, bondho bandhu labur madu..
Ora bakal biso nginger katresnanku..

reff:
Bingung atiku, liwung atiku
Sithik sithik kowe kok dadi nesu..
Sedih hatiku perih jantungku,
Aku ora ngerti opo karepmu..

Tenane kowe ngerti, cintaku harga mati
Sumpah iki ora api-api..

Aku kudu piye, tresnaku wis kadung koyo ngene
Mbok ojo percoyo, karo crito ngoyo woro..
Aku kudu piye, tresnaku wis kadung tak suntakke
Banyu kali brantas, sih luwih deres tresnaku..

Tak rewangi rino wengi, memuji ngersaning gusti
Tresnaku tresnamu nganti kaki nini..
Ra perduli diimingi, bondho bandhu labur madu..
Ora bakal biso nginger katresnanku..


->> BACA LIRIK

Artis: #Vita Kdi