Download Lagu Koyo Langit Ambi Bumi - Vita KDI MP3 Gratis

537 views
Vita KDI – Koyo Langit Ambi Bumi

Download Lagu Koyo Langit Ambi Bumi - Vita KDI MP3, Lirik dan streaming musik online gratis di DownloadLagu.Net. Detail lengkap lagu Koyo Langit Ambi Bumi - Vita KDI sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.


Lagu:Koyo Langit Ambi Bumi
Artis:
Size:4.32 MB
Duration:3.5 mins
Source:Soundcloud.com
Downloads:671
Play:6218
Genre:Lagu Dangdut
File type:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik Lagu Vita KDI – Koyo Langit Ambi Bumi

Koyo langit ambi bumi
Isun lan riko
Selawase sing mungkin

Biso sesandingan
Sedari sun sopo
Ooo sing pantes biso
Nyanding urip riko
Wis usapen iluh moto
Lilakno sun lungo
Dudu mergo kurang welas
Opo wis ngeliyo
Tapi mergo sing ono
Restu teko wong tuwek riko
Sak tuluse welas isun nyang riko
Sing cukup nyakikno
Atino wong tuwek riko
Sakat isun oo sing duwe bondo
Hang sebanding ambi riko
Lilakno isun wis lilakno
Trimo byaen wong wadon hang dipilihno
Myakne isun simpen
Roso iki ning jero dodo

Tulus tresno iki
Ra bakal iso luntur
Tetep kepatri ati iki
Masio ancur lebur
Trisno sing suci
Welas sejati saiki
Mung ninggalake loro
Ning jerone ati
Mergo wong tuwek ora sudi ngrestui
Jarene aku lan sliramu
Koyo langit lan bumi
Lilakno aku
Masio abot mbok songgo roso loro
Nganti iluh getih nelesi ring pipi

Wis usapen iluh moto
Lilakno sun lungo
Dudu mergo kurang welas
Opo wis ngeliyo
Tapi mergo sing ono
Restu teko wong tuwek riko
Sak tuluse welas isun nyang riko
Sing cukup nyakikno
Atino wong tuwek riko
Sakat isun oo sing duwe bondo
Hang sebanding ambi riko
Lilakno isun wis lilakno
Trimo byaen wong wadon hang dipilihno
Myakne isun simpen
Roso iki ning jero dodo


->> BACA LIRIK

Artis: #Vita Kdi