Anggun Pramudita - Bantalan Tangane

Duration: 04:57

MP3 size: 04.57 MB

Lirik Anggun Pramudita - Bantalan Tangane

Membat mayun ombake segoro
Gulung gulung lan uber uberan
Sing gelem meneng, sing biso anteng
Kari sing ono kesele
Riko kapak awak isun iki
Apuwo pikiran kok mbingungi
Angger angger riko kok nekani
Teko sak jerone ngimpi
Mangan aras arasen, katon katonen riko
Kepingine turu bantalan tangane
Mangan aras arasen, katon katonen riko
Kepingine turu bantalan tangane
Riko kapak awak isun iki
Apuwo pikiran kok mbingungi
Angger angger riko kok nekani
Teko sak jerone ngimpi
Mangan aras arasen, katon katonen riko
Kepingine turu bantalan tangane
Mangan aras arasen, katon katonen riko
Kepingine turu bantalan tangane
Home