Anggun Pramudita - Loro Ati

Duration: 04:45

MP3 size: 04.45 MB

Lirik Anggun Pramudita - Loro Ati

Dino - dino riko suguhi warang
Dino - dino sing tau riko sayang
Roso ngersulo ngemuli njero ati
Keroso jeru nancep nong dodo iki
Dino - dino riko suguhi warang
Dino - dino sing tau riko sayang
Roso ngersulo ngemuli njero ati
Keroso jeru nancep nong dodo iki
Kahanan njero ati riko gawe sepi
Sampek sing biso meremaken moto iki
Dadi loro pikir dadi bingung ati
Dung sing di anggep buangen isun iki
Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewekan kepeloksoro
Sun nerimo dung kelangan welas riko
Masio mageh ninggal roso nong njero dodo
Dino - dino riko warang
Dino - dino sing tau riko sayang
Roso ngersulo ngemuli njero ati
Keroso njeru nong dodo iki
Kahanan njero ati riko gawe sepi
Sampek sing biso meremaken moto iki
Dadi loro pikir dadi bingung ati
Dung sing di anggep buangen isun iki
Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewekan kepeloksoro
Dadi loro pikir dadi bingung ati
Dung sing di anggep buangen isun iki
Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewekan kepeloksoro
Sun nerimo dung kelangan welas riko
Masio mageh ninggal roso nong njero dodo
Sun nerimo dung kelangan welas riko
Masio mageh ninggal roso nong njero dodo
Home