Download Lagu Arda ft, Ndarboy Genk - Kembang Mawar MP3

Arda ft, Ndarboy Genk - Kembang Mawar

Duration: 05:23

MP3 size: 05.23 MB

Lirik Arda ft, Ndarboy Genk - Kembang Mawar

U..udan.. udan sing tak enteni..
Kanggo nutup eluhku sing mili..
Dudu klambi anyar..
Sing tak caoske njenengan
Nanging kembang mawar
Sing tak tabur ning sarean..
A..ambyar.. atiku kerungu kabar
Nggregel ati iki durung sadar..
Dudu kembang tebu
Sing tukul gampang kangingan
Nanging tapak tilas..mu terkenang..
Dudu sanak.. dudu kakang..
Nanging yen ilang melu kelangan..
Sugeng tindak.. panutanku..
Karyamu tak kenang welingmu tak gugu..
Matur sembah nuwun komandanku..
Stasiun balapan dadi saksi bisu..
Ora bakal ono.. sing iso nggantekke
Namung iso.. neruske perjuangane..
Houwo.. houwo..oo.. houwo..
Hoo..oo..ooo..
Dudu.. sanak.. dudu kakang..
Nanging yen ilang melu kelangan..
Sugeng tindak.. panutanku..
Karyamu tak kenang welingmu tak gugu..
Matur sembah nuwun komandanku..
Stasiun balapan dadi saksi bisu..
Home