Download Lagu Dalane Gusti - Guyub Rukun (Cover by Woro Widowati) MP3

Dalane Gusti - Guyub Rukun (Cover by Woro Widowati)

Duration: 05:16

MP3 size: 05.16 MB

Lirik Dalane Gusti - Guyub Rukun (Cover by Woro Widowati)

Aku hanya bisa berdoa
Kepada gusti yang maha kuasa
karena cinta hanya kau buat sakit
Tapi bagaimana lagi semua takdirnya yang maha esa
Ra bakal tak baleni
Tresnoku sing koyo wingi
Mergo janji kok blenjani
Kowe ra iso nepati
Tak mungkin ku ulangi
Cintaku yang seperti kemarin
Karena janji kau dustai
Kamu tak bisa menepati
Ra bakal tak lalekke
Loro sing wis tak rasakke
Iki pancen wes takdire
Aku ra biso ro kowe
Tak mungkin ku lupakan
Sakit yang sudah ku rasakan
Ini memang sudah takdirnya
Aku tak bisa bersama kamu
Pengenku kowe ngerti
Kowe sing tak tresnani
Nanging piye meneh
kabeh wis dalane gusti
Inginku kamu mengerti
Kamu yang ku cintai
Tapi bagaimana lagi
semua sudah jalanya gusti
Aku mung biso nerimo
Kowe gandeng ro wong liyo
Aku kudu kuat nerimo
kanthi iklas lan legowo
Home