Download Lagu Denny Caknan - Tanpo Tresnamu (Mr. Jono & Joni Dj Remix) MP3

Denny Caknan - Tanpo Tresnamu (Mr. Jono & Joni Dj Remix)

Duration: 05:23

MP3 size: 05.23 MB

Lirik Denny Caknan - Tanpo Tresnamu (Mr. Jono & Joni Dj Remix)

Biyen seneng bareng karo kowe
Biyen susah tetep karo kowe
Saiki wes bedo, kowe ro wong liyo
Ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu
Opo kudu pasrah kahanane
Kudu nrimo karo putusane
Sak tenane ati iki ora lilo
Yen nyawang sliramu nyanding wong liyo
Segampang kuwi caramu
Ngapusi roso atimu
Saiki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu
Biyen seneng bareng karo kowe
Biyen susah tetep karo kowe
Saiki wes bedo, kowe ro wong liyo
Ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu
Home