Download Lagu Derradru - Ojo Goblok Mencinta (Cover) MP3

Derradru - Ojo Goblok Mencinta (Cover)

Duration: 04:19

MP3 size: 04.19 MB

Lirik Derradru - Ojo Goblok Mencinta (Cover)

Ojo gampang mikir tentang cinta
Mengko ndak malah luka
Ojo gampang mikir tentang cidro
Mengko ndak malah loro..
Urip mung sepisan
Mbok yo di gawe gampang
Kabeh iki wes ono dalan..
Awak dewe ning ndunyo
Iki mung wayang
Kabeh uwis di atur dalang..
Reff :
Ojo nangis mergo tresno
Ojo goblok mencinta
Nek gejeron mengko malah luka..
Loske wae jo di pikirke
Kabeh ono dalane
Happy aja lupakan yang
Menyakiti kita..
Musik :
Urip mung sepisan
Mbok yo di gawe gampang
Kabeh iki wes ono dalan..
Awak dewe ning ndunyo
Iki mung wayang
Kabeh uwis di atur dalang..
Reff :
Ojo nangis mergo tresno
Ojo goblok mencinta
Nek gejeron mengko malah luka..
Loske wae jo di pikirke
Kabeh ono dalane
Happy aja lupakan yang
Menyakiti kita..
Ojo nangis mergo tresno
Ojo goblok mencinta
Nek gejeron mengko malah luka..
Loske wae jo di pikirke
Kabeh ono dalane
Happy aja lupakan yang
Menyakiti kita..
Happy aja lupakan yang
Menyakiti kita..
Happy aja lupakan yang
Menyakiti kita..
Home