Download Lagu Derradru ft. Galih Bangun - Pilihan Ati MP3

Derradru ft. Galih Bangun - Pilihan Ati

Duration: 06:20

MP3 size: 06.20 MB

Lirik Derradru ft. Galih Bangun - Pilihan Ati

Maturnuwun uwis ono ning andingku 
Terus ngancani uripku
Susah seneng bareng aku
Maturnuwun wis dadi pilihan ati
Tresnoku mung ono siji
Karo kowe tekan mati

Tanpomu aku dudu sopo sopo
Kowe ono ning ati tak gowo tekaning ngimpi
Ora bakal luntur tresno ro kowe
Bakal tak jogo tekan sak lawase
Tanpomu ning sandingkuu aku sepi
Sumpahku ning ati kowe rabakal tak larani
Ora bakal luntur tresno ro kowe
Bakal tak jogo tekan saklawase

Maturnuwun uwis ono ning andingku 
Terus ngancani uripku
Susah seneng bareng aku
Maturnuwun wis dadi pilihan ati
Tresnoku mung ono siji
Karo kowe tekan mati

Tanpomu aku dudu sopo sopo
Kowe ono ning ati tak gowo tekaning ngimpi
Ora bakal luntur tresno ro kowe
Bakal tak jogo tekan sak lawase

Maturnuwun uwis ono ning andingku 
Terus ngancani uripku
Susah seneng bareng aku
Maturnuwun wis dadi pilihan ati
Tresnoku mung ono siji
Karo kowe tekan mati

Maturnuwun uwis ono ning andingku 
Terus ngancani uripku
Susah seneng bareng aku
Maturnuwun wis dadi pilihan ati
Tresnoku mung ono siji

Karo kowe tekan mati

Home