Download Lagu Didi Kempot feat. Happy Asmara - Ati Dudu Wesi (Lirik) MP3

Didi Kempot feat. Happy Asmara - Ati Dudu Wesi (Lirik)

Duration: 05:03

MP3 size: 05.03 MB

Lirik Didi Kempot feat. Happy Asmara - Ati Dudu Wesi (Lirik)

Ojo sak penakmu kowe ngelarani
Ojo sak gampangmu kowe ngobral janji
Nanging nyatane tresnomu kui
Ra tulus suci
Wes tak perjuangke sing mbok karepke
Ning nyatane tresno kok anggep ra ono
Aku iso lungo yen mbok sio sio
Timbang soyo loro
Ati iki dudu seko wesi
Sek ra iso saben dino mbok larani
Keloro loro ning njero dodo
Nambah perih ning ati
Ati iki dudu seko watu
Sek ra iso mbendino mbok gawe tatu
Tulung lereno timbang soyo ajur
Aku tak terimo mundur
[Music]
Ojo sak penakmu kowe ngelarani
Ojo sak gampangmu kowe ngobral janji
Nanging nyatane tresnomu kui
Ra tulus suci
Wes tak perjuangke sing mbok karepke
Ning nyatane tresno kok anggep ra ono
Aku iso lungo yen mbok sio sio
Timbang soyo loro
Ati iki dudu seko wesi
Sek ra iso saben dino mbok larani
Keloro loro ning njero dodo
Nambah perih ning ati
Ati iki dudu seko watu
Sek ra iso mbendino mbok gawe tatu
Tulung lereno timbang soyo ajur
Aku tak terimo mundur
Tulung lereno timbang soyo ajur
Aku tak terimo mundur
Home