Didi Kempot - Jambu Alas

Duration: 04:46

MP3 size: 04.46 MB

Lirik Didi Kempot - Jambu Alas

Kelingan manis eseme
Trus kelingan ramah gemuyune
Tresno lan kasih, kasih sayange
Karep atiku klakon dadi bojone
Sayange wes nduwe bojo
Nanging aku, aku wes kadung tresno
Nelongso rasaneng ati
Yen aku ra klakon melu nduweni
Reff:
Jambu alas kulite ijo
Sing digagas wes duwe bojo
Ada gula ada semut
Durung rondho ojo direbut
Sumpah ning batin
Yen kula tidak dikawin
Tekade ngati
Ora bakal luruh ganti
Sumpah wis janji
Arep sehidup semati
Seneng lan sedih
Bareng-bareng dilakoni
Jambu alas nduk
Manis rasane
Snajan tilas
Tak enteni rondhone
Home