Didi Kempot - Lingso Tresno

Duration: 05:18

MP3 size: 05.18 MB

Lirik Didi Kempot - Lingso Tresno

Sindhap sing ono rambutku iki
Isih biso tak kramasi
Nanging yen ngramasi loro ati
Ora gampang koyo mijet wohing ranti
Lingso sing ono rambutku iki
Isih biso tak petani
Nanging yen ngramasi loro ati
Ora gampang koyo mijet wohing ranti
Endahe ombak segoro Parangtritis sakidule yogjo
Eling aku tansah eling
Senajan kowe ra eling
Reget sing ono kulitku iki
Isih biso tak resiki
Nanging yen ngresiki ati iki
Ora gampang koyo mijet wohing ranti
Home