Dory Harsa - Lara Ati

Duration: 04:51

MP3 size: 04.51 MB

Lirik Dory Harsa - Lara Ati

Kelingan tahun wingi
Kowe ngucapke janji
Salahku opo, nganti katresnanmu
Lungo....
Jujur aku moh kelangan
Amergo isih sayang
Ninggali rasa iki
Suk kowe bakal ngerti
Setyoku wis kepati
Reff:
Tresnoku yo gur mung siji
Kowe wis ning njero ati
Sinten saiki nglarani
Medotke janji, nganti aku pengen mati
Maturnuwun kula lara ati
Home