Download Lagu Eny Sagita feat. Happy Asmara - Sotya MP3

Eny Sagita feat. Happy Asmara - Sotya

Duration: 05:40

MP3 size: 05.40 MB

Lirik Eny Sagita feat. Happy Asmara - Sotya

Iki tulising kidungku
Kanggo siro hapsarining kalbu
Eseme kang manis madu
Dasar ayu parasmu kang tanpo layu
Nimas sasotyaning ati
Yomung ndiko kang sawiji
Langit bumi kang hanyekseni
Nalikane ngucap janji ono lathi
Yomung siji sesotyaku memanikku mung nimas wong ayu
Panyuwunku mugo nimas ora lali marang janji setyamu
Nanging kabeh kui muspro eling kalamun pupusing tresno
Wes tak cobo nglalekke sliramu
Nanging tak lali lali tan biso lali
Iki tulising kidungku
Kanggo siro hapsarining kalbu
Eseme kang manis madu
Dasar ayu parasmu kang tanpo layu
Nimas sasotyaning ati
Yomung ndiko kang sawiji
Langit bumi kang hanyekseni
Nalikane ngucap janji ono lathi
Yomung siji sesotyaku memanikku mung nimas wong ayu
Panyuwunku mugo nimas ora lali marang janji setyamu
Nanging kabeh kui muspro eling kalamun pupusing tresno
Wes tak cobo nglalekke sliramu
Nanging tak lali lali tan biso lali
Nanging tak lali lali tan biso lali
Home