Gemantunge Roso - Vita Alvia

Duration: 06:07

MP3 size: 06.07 MB

Lirik Gemantunge Roso - Vita Alvia

Mung kari angenan
Welas hang isun sambang
Sa iki wes ilang
Dadi duen wong lian
Rasane getun temenan
Bengen isun buang
Ngaboti wong lanang lian
Tibane malah kelaran
Sun getun temenan
Bengen riko sun buang
Biso tah sun eman
Balekno ring pangkuan
Magih wis duen wong lian
Jujur seng lilo nyawang
Saiki welas sun temenan
Sun anteni masio sampe kapan
[ Reff: ]
Gemantung roso welas iki
Sampe kapan sumpah sun anteni
Umpomo sing jodoh saiki
Mugo baen dadi jodoh pati
Mung kari angenan
Welas hang isun sambang
Sa iki wes ilang
Dadi duen wong lian
Rasane getun temenan
Bengen isun buang
Ngaboti wong lanang lian
Tibane malah kelaran
[ Reff: ]
Gemantung roso welas iki
Sampe kapan sumpah sun anteni
Umpomo sing jodoh saiki
Mugo baen dadi jodoh pati
Gemantung roso welas iki
Sampe kapan sumpah sun anteni
Umpomo sing jodoh saiki
Mugo baen dadi jodoh pati
Home