GuyonWaton - Ajur Mumur

Duration: 05:12

MP3 size: 05.12 MB

Lirik GuyonWaton - Ajur Mumur

Uwes tak sadari aku ra sempurno
Nanging atimu kuwi luweh olo
Atos omonganmu nglarani atiku
Wes tak turuti kekarepanmu
Terus ngulayani atiku sing suci
Ku bertahan tetep tak lakoni
Kowe milih kae ngingkari janjimu
Aku ngerti cintamu palsu
Nangis pilu garing banyu motoku
Kelingan esemmu gawe ku bertahan
Nanging perih merelakan cinta ini
Ajur mumur uripku nyanding karo sliramu
Terus ngulayani atiku sing suci
Ku bertahan tetep tak lakoni
Kowe milih kae ngingkari janjimu
Aku ngerti cintamu palsu
Luputku mileh kowe, nyesel nemokke kowe
Wes rabutuh sayangmu, tak cobo ngilangke roso
Nangis pilu garing banyu motoku
Kelingan esemmu gawe ku bertahan
Nanging perih merelakan cinta ini
Ajur mumur uripku nyanding karo sliramu
Nangis pilu garing banyu motoku
Kelingan esemmu gawe ku bertahan
Nanging perih merelakan cinta ini
Ajur mumur uripku nyanding karo sliramu
Ajur mumur uripku nyanding karo sliramu
Home