Happy Asmara - Aku Pamit

Duration: 03:54

MP3 size: 03.54 MB

Lirik Happy Asmara - Aku Pamit

Dudu mergo aku wes ra tresno
Nanging aku ngeroso kowe saiki bedo
Ngancani kowe mung mok sio sio
Atiku wes kadung loro
Wes mbok gawe tatu
Jeru ning atiku
Saikine aku ra peduli
Masio saktenane atiku iki nangis
Tak empet mergo aku kudu kuat
Ngadepi kahanan iki
Urip tanpo kowe
Aku uwes lilo
Reff:
Mungkin iki wes dalane aku kudu lungo
Ninggalne kowe
Pamit ro kowe
Aku ngerti iki abot sanggane
Ora perlu ditutugne
Timbang tambah loro ati
Aku pamit....
Home