Happy Asmara - Bahagia Karo Liyane

Duration: 04:31

MP3 size: 04.31 MB

Lirik Happy Asmara - Bahagia Karo Liyane

Tulung baget
Tinggalno aku dewekan
Atiku wes kebacut kelaran
Ra butuh sayang sayangan

Tulung banget
Tingalno aku dewekan
Aku iseh nduwe perasaan
Iki ati du dolanan

Sepurane ra ono niatan ningalne kowe
Tak iklasne kowe karo aku pancen du jodone
Dongaku kanggo kowe kowe bahagia ro liyane

Tulung baget
Tinggalno aku dewekan
Atiku wes kebacut kelaran
Ra butuh sayang sayangan

Sepurane ra ono niatan ningalne kowe
Tak iklasne kowe karo aku pancen du jodone
Dongaku kanggo kowe kowe bahagia ro liyane
Duwur agen agenmu wo oo
Ra sebanding karo aku
Home