Happy Asmara - Dungo

Duration: 04:23

MP3 size: 04.23 MB

Lirik Happy Asmara - Dungo

Awan bengi ora iso turu
Kelingan marang kang masku
Saben dino tansah kangen sliramu
Wong bagus kantilane atiku
Mandanio biso maleh wektu
Dadi siji marang esemmu
Roso seneng jroning atiku
Wong bagus neng endi paranmu
Bisoku mung nangis ono njeroning ati
Roso loro kanthi kegowo ngimpi
Bisoku mung dungo ono kersane Gusti
Ilangono roso loro njero ati
Opo pancen iki kudu tak lakoni
Tetep sabar masio nangis neng ati
Opo pancen iki wis dadi garise
Kabeh mau mugo ono hikmah'e
Home