Happy Asmara - Emong Tanpo Riko

Duration: 05:25

MP3 size: 05.25 MB

Lirik Happy Asmara - Emong Tanpo Riko

Serune welas ati.. nisun
Nong riko sing nono watese
Hang isun sidem
Yo hang isun roso
Bungahe ati mung nyanding riko
Mugo riko hang biso.. nggawe
Tentreme lahir batin iki
Ambo tah ndane
Isun tanpo riko
Koyo layangan pedhot bolahe.
Reff :
Rasane koyo lembung nong awang-awang
Kegowo angin tanpo ngarah tujuane
Isun emong.. urip tanpo riko
Hang nggawe ati iki sirno
Iki gambare gedine welas isun
Semogo bae bakalan di langgengaken
Welas isun.. kanggo riko
Sing kiro biso musno
Reff :
Rasane koyo lembung nong awang-awang
Kegowo angin tanpo ngarah tujuane
Rasane koyo lembung nong awang-awang
Kegowo angin tanpo ngarah tujuane
Isun emong.. urip tanpo riko
Hang nggawe ati iki sirno
Iki gambare gedine welas isun
Semogo bae bakalan di langgengaken
Welas isun.. kanggo riko
Sing kiro biso musno
Sing kiro biso musno
Home