Download Lagu Happy Asmara feat. Denny Caknan - Jawaban Kartonyono Medot Janji (Getun Mburi) MP3

Happy Asmara feat. Denny Caknan - Jawaban Kartonyono Medot Janji (Getun Mburi)

Duration: 05:15

MP3 size: 05.15 MB

Lirik Happy Asmara feat. Denny Caknan - Jawaban Kartonyono Medot Janji (Getun Mburi)

Prapatan Kartonyono terkenang
Naliko nyawang sepion pas kowe tak tinggal
Aku kelingan ayeme pengertian
Kowe Mantanku paling kurindukan
Nyadari aku ora iso lali
Saben kenangan karo kowe
sing wis tak larani
aku ngakoni saiki berantakan
Tanpo kowe uripku ambyar
Mbiyen aku sekarepan
Kakean penjaaaluk'an
Durung ngerti arti pengertian
Saben aku kelingan
Meeesti ketangisaaaan
Ora kuat ijenan
Reff :
Kartonyono aku sing medot janji
Aku sing ngelarani
Saiki getunning nburi
Nyesel ning ati
Ora nyono nyatane terus kangen
Isih tresno karo kowe
Banget tak rasakke
Opo kudu balikan karo kowe
Home