Happy Asmara - Lalekno Aku

Duration: 05:16

MP3 size: 05.16 MB

Lirik Happy Asmara - Lalekno Aku

Wes lalekno aku,
Sing abiyen nate mbok tresnani,
Wes lupakan diriku,
Yang dulu perdah kau cintai.
Amergo ku saiki wes nemu,
Seng luweh ngerteni tresnaku.
Ojo disalahne baku wes ninggalne,
Ngoni abiyen kose sing ngajak pisahan,
Ojo dilapido lancen wes ra jodo,
Tak jaluk awakmu golem penggantiku.
Wes lalekno aku,
Sing abiyen nate mbok tresnani,
Wes lupakan diriku,
Yang dulu perdah kau cintai.
Amergo ku saiki wes nemu,
Seng luweh ngerteni tresnaku.
Ojo disalahne baku wes ninggalne,
Ngoni abiyen kose sing ngajak pisahan,
Ojo dilapido lancen wes ra jodo,
Tak jaluk awakmu golem penggantiku.
Ojo disalahne baku wes ninggalne,
Ngoni abiyen kose sing ngajak pisahan,
Ojo dilapido lancen wes ra jodo,
Tak jaluk awakmu golem penggantiku.
Golek penggantiku
Home