Happy Asmara - Los Dol

Duration: 4:47

MP3 size: 4.47 MB

Lirik Happy Asmara - Los Dol

Los Dol, ndang lanjut lehmu WhatsApp-an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan, mas, elingo, yen mantan nakokno kabarmu
Tandane iku ora rindu
Nanging kangen keringet bareng awakmu

Tak gawe los dol, blas, aku ra rewel
Nyanding sliramu sing angel disetel
Tutuk-tutukno chattingan karo wong liyo
Rapopo, aku ra gelo

Kok tutup-tutupi? Nomere mbok ganti
Firasat ati angel diapusi
Senajan mbok ganti tukang las
Bakul sayur lan tukang gas
Titeni, bakale ngerti

Los Dol, ndang lanjut lehmu WhatsApp-an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan, mas, elingo, yen mantan nakokno kabarmu
Tandane iku ora rindu
Nanging kangen keringet bareng awakmu

Kok tutup-tutupi? Nomere mbok ganti
Firasat ati angel diapusi
Senajan mbok ganti tukang las
Bakul sayur lan tukang gas
Titeni, bakale ngerti

Los Dol, ndang lanjut lehmu WhatsApp-an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan, mas, elingo, yen mantan nakokno kabarmu
Tandane iku ora rindu

Los Dol, ndang lanjut lehmu WhatsApp-an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan, mas, elingo, yen mantan nakokno kabarmu
Tandane iku ora rindu
Nanging kangen keringet bareng awakmu

Nanging kangen keringet bareng awakmu

Home