Download Lagu Happy Asmara - LUNGO'O (Jhandut Version) MP3

Happy Asmara - LUNGO'O (Jhandut Version)

Duration: 5:17

MP3 size: 5.17 MB

Lirik Happy Asmara - LUNGO'O (Jhandut Version)

Seng tak jalok tulus seko atimu

Nek pancen sliramu kui

Tulus tresno karo aku

Ra bakal lungani aku

Mergo kurangku

 

Nggo ngopo aku nggondeli

Dinggo ngopo aku nggetuni

Jodoh lan rejeki

Neng tangane gusti

 

Lungo’O yen pancen kowe ora tresno

Timbang neng kene jebule mung kepekso

Aku wes lilo, uwes iso nompo

Yen lungamu mergo wong liyo

 

Aku ramekso koe dadi jodoku

Seng tak jalok tulus seko atimu

Nek pancen sliramu kui

Tulus tresno karo aku

Ra bakal lungani aku

Mergo kurangku

 

Nggo ngopo aku nggondeli

Dinggo ngopo aku nggetuni

Jodoh lan rejeki

Neng tangane gusti

Home