Download Lagu Happy Asmara - Ngiris Batin (Kowe Ninggal Aku Gandeng Wanito Liyo) MP3

Happy Asmara - Ngiris Batin (Kowe Ninggal Aku Gandeng Wanito Liyo)

Duration: 04:23

MP3 size: 04.23 MB

Lirik Happy Asmara - Ngiris Batin (Kowe Ninggal Aku Gandeng Wanito Liyo)

Tak sawang lintang lintang ing wengi iki
Sumilir angin tansah ngiris batin iki
Endahing sinare bulan raiso ngobati
Roso kuciwo ku sing setengah mati
Uwis tak percoyo kabeh janji janji
Janjimu mbiyen ora bakal mblenjani
Nanging kabeh ora terbukti
Kowe ninggal aku gandeng wanito liyo
(chorus)
Uwis tak lilakne
Yen pancen ngene akhire
Uwis tak trimo wae
Yen kowe nyanding arek kae
Uwis tak ikhlasne
Senajan loro batine
Nanging mbesuk kowe
Bakale ngrasakne
(int.)
Uwis tak percoyo kabeh janji janji
Janjimu mbiyen ora bakal mblenjani
Nanging kabeh ora terbukti
Kowe ninggal aku gandeng wanito liyo
(chorus)
Uwis tak lilakne
Yen pancen ngene akhire
Uwis tak trimo wae
Yen kowe nyanding arek kae
Uwis tak ikhlasne
Senajan loro batine
Nanging mbesuk kowe
Bakale ngrasakne
Home