Happy Asmara - Pas Sayang Sayange

Duration: 05:19

MP3 size: 05.19 MB

Lirik Happy Asmara - Pas Sayang Sayange

Kowe ninggal aku
Pas aku sayang sayange
Kowe nggawe tatu
Jeru ning atiku
Sing ra iso tak lalekke
Jane aku isih tresno karo kowe
Pingine uripku
Nganti tuwek karo kowe
Nanging sayange kowe
Luwih milih arek kae
Wes sakmene wae
Ra perlu tak perjuangke
Mbiyen kowe tak kandani
Ojo dolanan ati
Belajarlah menghargai
Nanging kowe kuwi soyo suwi
Malah ra tau perduli
Opo kowe ora ngerti
Gedene tresno iki
Amung kanggo sliramu
Tapi engkau kini malah pergi
Ku coba untuk mengerti
Kowe ninggal aku
Pas aku sayang sayange
Kowe nggawe tatu
Jeru ning atiku
Sing ra iso tak lalekke
Jane aku isih tresno karo kowe
Pingine uripku
Nganti tuwek karo kowe
Nanging sayange kowe
Luwih milih arek kae
Wes sakmene wae
Ra perlu tak perjuangke
[Music]
Opo kowe ora ngerti
Gedene tresno iki
Amung kanggo sliramu
Tapi engkau kini malah pergi
Ku coba untuk mengerti
Kowe ninggal aku
Pas aku sayang sayange
Kowe nggawe tatu
Jeru ning atiku
Sing ra iso tak lalekke
Jane aku isih tresno karo kowe
Pingine uripku
Nganti tuwek karo kowe
Nanging sayange kowe
Luwih milih arek kae
Wes sakmene wae
Ra perlu tak perjuangke
Home