Happy Asmara - Putih Abu Abu

Duration: 04:49

MP3 size: 04.49 MB

Lirik Happy Asmara - Putih Abu Abu

Mbiyen kowe wes pernah janji
Ngancani aku urip mati
Ra peduli awan lan bengi
Jenengmu tetep neng ati
Tahun me wes ganti buntute
Tapi seh rung iso nglalek ke
Banyu moto wes tak entek ke
Tetep raiso nglalek ke
Omongmu meh urip bareng aku
Nganti tukul rambutku
Seng werno putih lan abu abu
Tapi koe lungo pas seh ireng irenge werno
Rambutku
Jare tresno mu mung kanggo aku
Sayang mu mung siji kanggo awakku
Nganti mabur rogoku mugo nengkono
Koe bahagia senajan dudu aku seng neng
Atimu
Home