Download Lagu Happy Asmara - Selawase (Aku Bakal Njogo Kowe) MP3

Happy Asmara - Selawase (Aku Bakal Njogo Kowe)

Duration: 04:30

MP3 size: 04.30 MB

Lirik Happy Asmara - Selawase (Aku Bakal Njogo Kowe)

Ning njero ati iki
Mung sliramu ra biso keganti
Masio akeh sing glarani
Nanging ati tetep dadi siji
Rino kelawan wengi
Tansah eling marang janji janji
Sing nate terucap ning lati
Senajan abot tetep tak lakoni
Reff :
Aku bakal njogo kowe selawase
Senajan akeh ujiane
Aku bakal njogo kowe selawase
Tresnaku yo mung kanggo kowe
Home