Happy Asmara - Titipane Gusti

Duration: 04:47

MP3 size: 04.47 MB

Lirik Happy Asmara - Titipane Gusti

Tenanono perasaan iki
Kanggo kowe sing lagi tak tresnani
Mbok tulung ojo ngecewakne ati ku
Sing kadung pengen mbahagiakne uripmu
Iklasno atimu
Pasrahne ning aku
Ra bakal tak larani tekane matiku
Ojo sok mikir aku bakal nglarani
Mergo ku yakin we TITIPANE GUSTI
Reff :
Mestine atimu, ora mbaleni pengalaman ku loro
Pengenku kowe iso nambani
Ngewangi lali rupane
Tekane atimu
Tak nggo nguripi perasaan'an sing tau ilang
Jangan berpikir kamu pelampiasan yang akan ku buang
Home