Happy Asmara - Turumu Miring

Duration: 04:13

MP3 size: 04.13 MB

Lirik Happy Asmara - Turumu Miring

Ojo kemlelet uripmu
Ojo sok gengsi gayamu
Urip sek nebeng wong tuwo
Mbok bangga banggane
Mbok pamer pamerne
Jare kepengene sukses
Jare kepengen dadi bos
Tapi usahane males
Raono prakteke
Ko ngendi dalane
Whoy endang tangio turumu mireng
Sukses kuwi kudu karo dilakoni
Penuh perjuangan juga pengorbanan
Whoy endang tangio mimpimu kadohan
Ojo seneng mengkhayal
Kepengen dadi hebat neng ra gelem semangat
Malah seneng curhat sambat
Turumu mireng turumu mireng turumu mireng
Turumu mireng turumu mireng turumu mireng
Turumu mireng
Home