Happy Asmara - Yo Wes Modaro

Duration: 06:26

MP3 size: 06.26 MB

Lirik Happy Asmara - Yo Wes Modaro

Rino ing wayah wengi
Aku eling kowe sek mbiyen ngancani
Susah seneng dilakoni bebarengan
Tanpo terpikirkan akhire bubaran
Atiku loro njobo nerone ambyar
Nyawang sliramu andang nduwe gandengan
Iki ati udu bahan nggo dolanan
Aku trimo ngalah mugo kowe bungah
Mbokyo tulung sadaro, ojo sak penake dewe
Kiro kiro ra tresno ora ko ngene carane
Waton ninggal lungo, gandeng karo wong liyo
Yowes ora popo, karma iseh ono, yowes modaro
Opo kowe ora ngrumangsani
Aku merjuangke esuk awan wengi
Golek rejeki tak nggo ndandani
Basan kowe dadi lali sek ngancani
Sepurane kangmas, aku ninggal lungo
Aku sadar aku wes ngelarani
Aku yo pengen bahagia
Jujur kesel mlarat urip rekoso
Mbokyo tulung sadaro (sadar kepiye), ojo sak penake dewe
Kiro kiro ra tresno ora ko ngene carane
Waton ninggal lungo (ninggal lungo), gandeng karo wong liyo
Yowes ora popo, karma iseh ono (sepurane aku kangmas), yowes modaro
Sadaro (aku pengen ayem), ojo sak penake dewe
Kiro kiro (kowe) ra tresno (kudu ngerti) ora ko ngene carane
Waton ninggal lungo (dudu maksudku ngelarani), gandeng karo wong liyo
Yowes ora popo (nanging aku), karma iseh ono (pengen luwih mulyo), yowes modaro (kanggo aku
Home