Download Lagu Kangen Setengah Mati - Wandra (Cover Cindi Cintya Dewi) MP3

Kangen Setengah Mati - Wandra (Cover Cindi Cintya Dewi)

Duration: 05:12

MP3 size: 05.12 MB

Lirik Kangen Setengah Mati - Wandra (Cover Cindi Cintya Dewi)

Kelap kelip lintang
Ono ring awang-awang
Ngengetaken isun rikolo ambi riko
Semilire angin ono ring wayah bengi
Nambahi sepine ati hang mageh dewekan
Duh nelongso rasane ati
Pengen ketemu tapi seng biso
Koyo dene mongso ketigo
Ngarepno banyu udan teko
Kangen iki setengah mati
Mung riko hang biso nambani
Sayang riko sak iki nong endi
Wes sue sun anten-anteni
Home