Download Lagu Kowe Tresnoku - Didik Budi ft. Cindi Cintya MP3

Kowe Tresnoku - Didik Budi ft. Cindi Cintya

Duration: 04:39

MP3 size: 04.39 MB

Lirik Kowe Tresnoku - Didik Budi ft. Cindi Cintya

Tresnoku marang kowe
sedalam samudra
Pengenku nyanding kowe
setinggi angkasa

Ra bakal tak larani
Kowe tak impi impi
Sedino ra ketemu
Kangenku setengah mati

Nyuwun dumateng gusti
Mugo ndang ngijabahi
Tresno ku lan tresnomu dadi siji

Sesok tekan tuo
Kowe tetep tak jogo
Walau badai menerjang
Aku tetap bertahan

Sesok tekan mati
Kowe tetep ning ati
Walau ombak menghantam
Cintaku tak akan goyang

Sesok tekan tuo
Kowe tetep tak jogo
Walau badai menerjang
Aku tetap bertahan

Sesok tekan mati
Kowe tetep ning ati
Walau ombak menghantam
Cintaku tak akan goyang

Walau ombak menghantam
Cintaku tak akan goyang

Home