Download Lagu Nutupi Laraku - Intan Rahma (Cover Cindi Cintya Dewi) MP3

Nutupi Laraku - Intan Rahma (Cover Cindi Cintya Dewi)

Duration: 05:36

MP3 size: 05.36 MB

Lirik Nutupi Laraku - Intan Rahma (Cover Cindi Cintya Dewi)

Mungkin ono ati liyo
Sing lagi tok jogo
Nganti lali karo aku sing
Neng ngarep moto
Ati rasane loro
Aku trimo aku pengen
Pamit lungo
Mungkin wis ra ono roso
Tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo
Kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku
Arep tekan kapan
Tak tutupi laraku...
Iseh kuat ora ati ku
Terus sabar ming ngremuk
Aku sak jane nyikso batinku
Nanging neng ngarepmu
Aku tetep guyu nutupi laraku
Soyo adoh mung gawe ragu
Opo isoh yen terus mlaku
Tak pekso senajan loro
Aku ra popo ning atiku
Sing rung kulino...
Yen terus sabar aku uwes tau
Mangan ati kui mbendinaku
Cobo ngertio sing neng pikirku
Mungkin ono ati liyo
Sing lagi tok jogo
Nganti lali karo aku sing
Neng ngarep moto
Ati rasane loro
Aku trimo aku pengen
Pamit lungo
Mungkin wis ra ono roso
Tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo
Kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku
Arep tekan kapan
Tak tutupi laraku...
Iseh kuat ora ati ku
Terus sabar ming ngremuk
Aku sak jane nyikso batinku
Nanging neng ngarepmu
Aku tetep guyu nutupi laraku
Yen terus sabar aku uwes tau
Mangan ati kui mbendinaku
Cobo ngertio sing neng pikirku
Mungkin ono ati liyo
Sing lagi tok jogo
Nganti lali karo aku sing
Neng ngarep moto
Ati rasane loro
Aku trimo aku pengen
Pamit lungo
Mungkin wis ra ono roso
Tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo
Kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku
Arep tekan kapan
Tak tutupi laraku...
Home